HjemFarsundPrestøy

Prestøy

På Prestøy finner du fine gressletter til telt inne i skogen. Foto: Lars Verket (2007)

Rett utenfor Farsund finner du en ganske liten øy, og på avstand ser den kupert ut. Her er det flere brygger, og hvis du klarer å komme i land på disse vil du få deg en overraskelse. Øya inneholder nemlig en mengde teltplasser! Bryggene kan være litt vanskelig å komme i land på, men teltplass på gress er du sikret. Vi har merket av to steder, men mellom disse finner du mange flere.

Leir 1: Bryggen i øst er den lengste. Her er det murt en trillesti opp og inn på øya. Etter 30-40 meter finner du de første mulighetene for telting. Her er du også i nærheten av WC. Benker og bålplasser er det mange av.
58.075983 6.834233

Leir 2: I nord finner du en mindre brygge, og her er den første teltplassen nærmere. Likevel er denne leirplassen mørkere og mindre brukt enn 1. På begge steder finner du uten problemer le for alle vindretninger.
58.077250 6.831917

Oppdatert: 2007

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest