Lyngdalsfjorden

0
1557
Er det mulig å bo her? Heller ved Lyngdalsfjorden, vel verdt et besøk. Trykk på bildet for større versjon.
Foto: Lars Verket (2007)

Denne fjorden tilhører både Farsund og Lyngdal kommune. Fjorden er utsatt for vestavind, så du kan få solid motvind hvis du starter turen fra den flotte sandstranden ved Kvavik. Vi har merket av tre steder:

Leir 1 – Helleren: Helt vest i Lyngdal kommune ligger det en flott heller helt nede ved sjøkanten. Visstnok skal det ha bodd en hel familie her for en del år siden. Landing skjer på store steiner, og du bør ha et godt liggeunderlag! Plass til et par stykker i den største helleren.
58.151167 6.869367

Leir 2: Asperøya.

Leir 3: Homseholmene.

Leir 4: (Ligger i Farsund kommune.) Rett syd for Asperøya ligger det en leirplass. Her lander du på stein, og finner mulighet til å sette opp flere telt på gress. Leirplassen er skjermet for vind fra Sør, men ellers utsatt. I motsetning til Asperøya er det her mulig å følge sti en snau kilometer ut til vei.
58.126317 6.907950

Annen info:
Kvavik har flott sandstrand, og her finner du både campingplass og offentlig parkering/toalett:
58.137517 7.032333 (Koordinaten peker på strand ved offentlig parkering.)

Oppdatert: 2007

Forrige artikkelLenefjorden
Neste artikkelMidtfjordøyane

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her