Grønsfjorden NØ

0
796
Liten øy, stor utsikt. Fra leirplass 2. Foto: Lars Verket (2007)

Langt inne i Grønsfjorden finner du et par fine teltplasser, og den ene er til og med på fastlandet. Her er det ingen tilrettelegging.

Leir 1: På fastlandet i vest finner du en liten gresslette med plass til et par telt helt nede ved vannet. Landing skjer i mudder og blant små steiner. Herfra går det sti opp til vei, og du kommer inn på veien midt mellom Lyngdal og Spangereid.
58.076750 7.105117

Leir 2: Den neste leirplassen er antagelig denne padleguidens minst. Under noen furuer på en bitteliten øy finner du plass til et lite telt. Landing skjer på stein, og du er delvis i le for de fleste vindretninger. Antagelig er du mest utsatt for vinder fra S.
58.076417 7.117933

Oppdatert: 2007

Forrige artikkelFørøyan
Neste artikkelHomseholmene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her