Lefsøy

Vilt og vakkert! Foto: Lars Verket (2007)

Mellom Våre og Udvåre ligger Lefsøy. Faktisk er det to øyer som heter Lefsøy, og den nordligste heter lille Lefsøy. På store Lefsøy er det tilrettelagt med toalett og brygge, men her er det ikke teltplass. Derimot er det mulig å få satt opp et par små telt litt lenger mot sydøst. Her lander du på svaberg/steiner, og finner en gresslette litt inne på land. Det er værhardt og kupert her ute, og leirplassen kunne vært planere. Leirplassens potensiale er stort, og med enkle midler kunne det vært plass til 5-6 telt her. På store Lefsøy er du delvis i le for vinder mellom S og V, ellers er du utsatt her ute.
57.993883 7.206533

Alle de små øyene rundt Lefsøy gjør dette til et skikkelig padleparadis. Dette gjelder enten du liker blikkstille dager, eller de dagene med litt mer utfordringer. Hvis du går opp på toppen av store Lefsøy (28 moh) har du et nydelig rundskue – trykk på bildene for større versjon:

Utsikt fra N til SØ. Foto: Lars Verket (2007)
Utsikt fra S til NV. Foto: Lars Verket (2007)

Vær oppmerksom på at du kan bli liggende værfast her ute!

Oppdatert: 2007

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg med!

1,312FansLik
1,183FølgereFølg
- Advertisement -

Siste nytt

Mest lest