Hellersøy

0
861
Leirplass under helleren, og buldring rett ved. Foto: Lars Verket (2007)

Øst for Skjernøya ligger Hellersøy, og det er en liten perle. Hvis du har interesse av buldring er det mange problemer å ta fatt på i forbindelse med helleren som har gitt øya navn. 

Leir 1: Her går du i land for å bære bagasjen snaue 100 meter opp til helleren, retning V. Under og ved helleren er det flott gressslette, og plass til mange telt. Landing skjer på slake og fine svaberg. Denne leirplassen er helt i le for vinder fra SV til NØ.
57.978367 7.559150

Ved denne leirplassen er det også litt buldring som ble testet ut i 2007:

Buldring på Hellersøy. Trykk på bildet for større versjon. Foto: Lars Verket (2007)

Leir 2: Hvis du synes det er for langt å gå til leirplass 1, så ligger det en liten gresslette ved vannet litt lenger syd. Landing skjer også her på svaberg, og du er litt mer vindutsatt en på leirplassen over.
57.977433 7.555800

Oppdatert: 2007 (NB – den siste leirplassen avviker litt fra markering i boka «Padleguide for Vest-Agder«, da den er merket av helt sør i den lille bukta på østsiden. Kommer tilbake med helt nøyaktig koordinat – hvis ikke du sender en til meg først!)

Forrige artikkelHatholmen fyr
Neste artikkelHelleviga

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her