Søndre Vassøy

0
1330
Søndre Vassøy er en skikkelig padleperle! Foto: Lars Verket (2020)

Lenger sydvest enn søndre Vassøy kommer du ikke i Kristiansand kommune. Her finner du den populære Daumannsbukta i nordvest. Det er tilrettelagt med brygge og toalett, og det er en fin og stor gresslette til telt. Her er du utsatt for nordlig vind, og sterke sydlige vinder kan nok også komme over øya. Øya er godt besøkt, og i høysesongen er det grei å vite at det også er en del steder på Nordre Vassøy som bare egner seg for kajakker.
58.025000 7.691783

Plass til mange telt på Søndre Vassøy, og sauene slår gresset! Trykk på bildet for større versjon av bildet.
Foto: Lars Verket (2020)

Oppdatert: 2020

Forrige artikkelNordre Vassøy
Neste artikkelAspholmen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her