Skiftingsholmen

0
706

I Kosevigfjorden mellom Langenes og Åros finner du Skiftingsholmen. Her er det ingen tilrettelegging, men fint plass til et telt eller to på gress. Landing skjer på svaberg på nordsiden. På rolige dager er det også mulig å lande i en lite bukt midt på øya i syd. Begge disse plassene har kort vei til overnattingsplassen, som er i le for vinder fra sydvest til sydøst. På sterke vinder fra syd kan det visstnok slå over midten av øya, men det hører til sjeldenhetene.
58.066382 7.847893 (feil koordinat i boka «Padleguide for Vest-Agder». Denne koordinaten er tatt ut fra kart i stor målestokk. Koordinat fra terrenget kommer.)

Oppdatert: 2007/2020

Forrige artikkelSkarvøya
Neste artikkelTjamsøya

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her