Vestre Grønningane

0
686

Grønningane er noen forblåste øyer ute i havgapet, nordvest for Songvår fyr. På fine dager kan du telte på begge, og den vestre er best beskyttet. Her har vi merket av to leirplasser:

Leir 1: I Vestre Grønningshavn finner du en liten gressflekk. Landing her skjer på stein, og det er kanskje like hensiktsmessig å lande på svaberg på østsiden (leirplass 2). Her ligger du i le for sørlige og nordlige vinder, men er utsatt for sydvesten.
58.028483 7.791217

Leir 2:østsiden av Vestre Grønningen er det som nevnt landing på svaberg, og her er det også mulig å telte hvis du har et kuppeltelt som står av seg selv. Du finner her delvis le for sydvesten, og er bare direkte utsatt for vind fra øst. En skikkelig idyllisk bukt.
58.028583 7.791650

Oppdatert: 2007

Forrige artikkelMaurholmen
Neste artikkelØstre Grønningane

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her