Google-map Agder

0
626

Nå er alle alle waypoints fra bøkene «Padleguide for Vest-Agder» (2007) og «Padleguide for Aust-Agder» (2008) konvertert og lastet opp som et googlemap. For at du lett skal kunne sjekke om det er en teltplass i nærheten når du er i felt, så har jeg laget den kjekke adressen agder.padle.guide til dette kartet.

Tilsammen er det over 400 leirplasser og ca 100 parkeringsplasser inntegnet. Disse var gyldige i 2007/08 da bøkene ble gitt ut, men det har helt sikkert skjedd ting. Strandsonen i denne delen av landet er et presset område. P-plasser er helt sikkert blitt borte, og kanskje er vi så heldige at nye har kommet til.

I løpet av 10 år skjer det jo også mye når det gjelder leirplassene. Da tenker jeg spesielt på gjengroing. En del av områdene ligger i populære områder i skjærgårdsparken, mens andre er mer skjulte perler. Derfor blir det viktig nå å oppsøke de igjen for å se hvor mange trær som står der teltet var plassert for 10-12 år siden.

I dette arbeidet hadde det vært veldig fint å få litt drahjelp. Hvis du overnatter i telt på noen av stedene det er avmerket leirplass i kartet på googlemap, så tar jeg gjerne i mot et bilde og en kort oppsummering av natta: post@padleperler.no

Planen er å gå i gang med sjekking av leirplasser i nye Kristiansand kommune (gamle Kristiansand og Søgne) våren, sommer og høst 2020.

Følg med!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her