Google-map Agder

0
1359

Nå er alle alle waypoints fra bøkene «Padleguide for Vest-Agder» (2007) og «Padleguide for Aust-Agder» (2008) konvertert og lastet opp som et googlemap. For at du lett skal kunne sjekke om det er en teltplass i nærheten når du er i felt, så har jeg laget den kjekke adressen agder.padle.guide til dette kartet.

Tilsammen er det over 400 leirplasser og ca 100 parkeringsplasser inntegnet. Disse var gyldige i 2007/08 da bøkene ble gitt ut, men det har helt sikkert skjedd ting. Strandsonen i denne delen av landet er et presset område. P-plasser er helt sikkert blitt borte, og kanskje er vi så heldige at nye har kommet til.

I løpet av 10 år skjer det jo også mye når det gjelder leirplassene. Da tenker jeg spesielt på gjengroing. En del av områdene ligger i populære områder i skjærgårdsparken, mens andre er mer skjulte perler. Derfor blir det viktig nå å oppsøke de igjen for å se hvor mange trær som står der teltet var plassert for 10-12 år siden.

I dette arbeidet hadde det vært veldig fint å få litt drahjelp. Hvis du overnatter i telt på noen av stedene det er avmerket leirplass i kartet på googlemap, så tar jeg gjerne i mot et bilde og en kort oppsummering av natta: post@padleperler.no

Planen er å gå i gang med sjekking av leirplasser i nye Kristiansand kommune (gamle Kristiansand og Søgne) våren, sommer og høst 2020.

Følg med!

Forrige artikkelOdderøya rundt
Neste artikkelFotoutstilling

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her