Padlekart

På denne siden vil du finne linker til aktuelle kart.

AGDER:
Høsten 2019 konverterte vi alle leirplasser og p-plasser i «Padleguide for Vest-Agder» og «Padleguide for Aust-Agder» (2008) til Googlemap. Det ble så populært, at også boka «Padleguide for Telemark» (2009), «Padleguide for Dalane» (2010) og «Padleperler i sør» (2006) nå er digitalisert. Det betyr at det nå er over 900(!) telt i kartet med tilhørende informasjon.
For at du skal huske adressen også når du er ute i felt med mobiltelefonen har vi laget følgende alias: http://sorlandet.padle.guide/
Du kan også gå til fullskjermmodus i kartet under, og så zoome deg inn i kartet. Derfra kan du trykke på det teltet du ønsker mer informasjon om, og så komme tilbake til Padleperler.no for å få vite mer om stedet.
I juli 2020 passerte kartet 30.000 visninger.

Lillesand padleklubb har laget sitt eget padlekart.
Lister Friluftsråd har en side som heter Padling i Farsund.

OSLO:
Oslofjordens friluftsråd har laget en nettside med: Ro og padleruter i Oslofjorden

VESTFOLD:
I Vestfold har de laget en gratis PDF med ruter og kart langs hele kysten av fylket. Den kan du laste ned gratis fra websiden til fylkeskommunen.

TELEMARK:
Visit Bø har laget en side med tips for Kano og kajakk i området.

HORDALAND – BERGEN:
Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) har laget turkort med padleruter til fri nedlasting.

ROGALAND – STAVANGER
Stavanger kajakklubb har utarbeidet et kart i 1:25.000 sammen med Ryfylke friluftsråd.

NORDLAND
Salten Friluftsråd har publisert tre forskjellige kart med disse områdene:

Padleled og Kystled
Prosjektet «Kystled» har eksistert en stund, og har i mai 2020 hele 109 overnattingsplasser langs kysten. Nå får den følge av Padleled, og disse utfyller/overlapper hverandre. Om noen år er planen at det skal være en strek (gjerne indre/ytre) med foreslått padlerute langs hele Norges kyst. Dette arbeidet er godt i gang i Sør-Norge og resten av kystlinjen østover til svenskegrensen.