Padlekart

På denne siden vil du finne linker til aktuelle kart.

AGDER:
Høsten 2019 konverterte vi alle leirplasser og p-plasser i Padleguide for Vest- og Aust-Agder til Googlempa. Det ble så populært, at også boka «Padleguide for Telemark» og kystdelen av «Padleguide for Dalane» nå er digitalisert. For at du skal huske adressen også når du er ute i felt med mobiltelefonen har vi laget følgende alias: http://sorlandet.padle.guide/

Skjermdump fra GoogleMap. Bruk linken ovenfor hvis du vil bruke det «real thing». I dette kartet ligger det snart 700 leirplasser, og hvis du peker på teltene ligger det link inn til mer info/bilder her på padleperler.no. Skjermdump: Google.

Lillesand padleklubb har laget sitt eget padlekart.
Lister Friluftsråd har en side som heter Padling i Farsund.

TELEMARK:
Visit Bø har laget en side med tips for Kano og kajakk i området.

OSLO:
Oslofjordens friluftsråd har laget en nettside med: Ro og padleruter i Oslofjorden

VESTFOLD:
I Vestfold har de laget en gratis PDF med ruter og kart langs hele kysten av fylket. Den kan du laste ned gratis fra websiden til fylkeskommunen.

HORDALAND – BERGEN:
Bergen og Omland Friluftsråd (BOF) har laget turkort med padleruter til fri nedlasting.

ROGALAND – STAVANGER
Stavanger kajakklubb har utarbeidet et kart i 1:25.000 sammen med Ryfylke friluftsråd.

NORDLAND
Salten Friluftsråd har publisert tre forskjellige kart med disse områdene:

Padleled og Kystled
Prosjektet «Kystled» har eksistert en stund, og har i mai 2020 hele 109 overnattingsplasser langs kysten. Nå får den følge av Padleled, og disse utfyller/overlapper hverandre. Om noen år er planen at det skal være en strek (gjerne indre/ytre) med foreslått padlerute langs hele Norges kyst. Dette arbeidet er godt i gang i Sør-Norge og resten av kystlinjen østover til svenskegrensen.