Fotoutstilling

0
50

I januar 2020 åpner fotoutstillingen «Med telt og kajakk langs Agderkysten» på Kristiansand folkebibliotek. Fotograf, padler og padlosof Lars Verket holder foredrag i kjelleren på biblioteket 4. januar kl 14.00.

Plakat til utstillingen på Kristiansand Folkebibliotek januar 2020.

På utstillingen vil det være utstilt 19 bilder som er tatt på turer langs Agderkysten. De fleste av disse ble tatt i 2007 og 2008 da fotografen skrev bøkene «Padleguide for Vest-Agder» og «Padleguide for Aust-Agder». Her er en prøvesmak:

Hundsøya i Kristiansand (tidligere Søgne kommune). Tånes skimtes i bakgrunnen.
Foto: Lars Verket

I foredraget 4. januar vil Lars Verket fortelle litt om feltarbeidet til de to bøkene, sin kjærlighet til Sørlandskysten, om den nye padleleden og noen padlehistorier. Under alt dette ligger allemannsretten, nordmenns unike adgang til å slå opp telt ute i naturen – helt uavhengig av hvem som er grunneier. Det eneste som betyr noe er at det er utmark – slik som på bildet.

Det er også mulig og beskue utstillingen elektronisk ved å besøke portfolio-siden til Lars Verket: Utstilling 1/20.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her